KIOMI Ballerina rose gold

jsB3hSNzRw
KIOMI Ballerina - rose gold

Materiale & vedlikehold

Overmateriale Lær

Innermateriale Lær og lærimitat

Dekksåle Lær

Såle Syntentisk materiale

Fôr Tynt fôret

Produktdetaljer

Skotupp Spiss

Hælform Flat

Detalj Strikk

Lukking Åpen

Mønster Dyreprint

Artikkelnummer K4411A031-F11

Alltid gratis frakt og retur

100 dagers åpent kjøp

KIOMI Ballerina - rose gold KIOMI Ballerina - rose gold KIOMI Ballerina - rose gold KIOMI Ballerina - rose gold KIOMI Ballerina - rose gold
  1. Synkron
Synkron

Vi bruker cookies for trafikkmåling, annonser og for å styre innlogging på Interaktiv. Jeg forstår Personvern

Annonser i

1878

innlogget

41252

medlemmer

Norges største og beste møteplass for homofile, bifile og transpersoner!

Seksuell rasepreferanse

22 svar. Patrizia Pepe Blyantskjørt nero

Liv Signe Navarsete- Sykemeldt etter sexmelding

215 svar. Siste 2m

Castañer KITO Loafers plata

91 svar. Siste 2m

Fra 1 til 10. Hvor mye er forrige din type?

226 svar. Siste 7m
© GAYSIR AS Om oss Personvern Annonsering Tips oss: [email protected]
Tommy Hilfiger CASSY HIGH Topper langermet grey
22. mai 2002 00:00

I mars skrev 40 kongressmenn brev til den egyptiske ambassadøren i USA om at landet må slutte å forfølge homofile. Nå har svaret fra den egyptiske ambassadøren kommet.

Ambassadør Nabil Fahmy benekter at landet gir homofile en rettferdig behandling. Han skriver at det ikke finnes lover i Egypt som forbyr homofili og hevdet at alle rettssakene de siste to årene har vært mot menn mistenkt for promiskuøse handlinger.

Barney Frank som sitter i Representantenes Hus fra Massachusetts, sier at han ikke tror på ambassadørens argumenter.

- Egyptiske myndigheter anvender denne loven utelukkende på homofile som ikke gjør noe galt eller som skader andre. Det viser at det er en klar og aktiv anti-homo politikk i landet, sier Barney Frank i en kommentar til brevet fra ambassadøren.

Det har vært en rekke saker i Egypt de siste årene hvor homofile har blitt arrestert og dømt til lange fengselsstraffer for promiskuøse handlinger. Internasjonale menneskerettighetsorganisasjoner har reagert skarpt på dette og mener at det er en skjult form for forfølgelse av homofile. Det amerikanske utenriksdepartementet har også uttrykt bekymring for menneskerettighetene i Egypt og peker blant annet på behandlingen homofile i landet blir utsatt for.

reddesmå.no er ingen organisasjon, men et nettverk av fagfolk, politikere og privatpersoner fra ulike samfunnsarenaer som gir sin støtte til arbeidet for å bekjempe vold, overgrep og omsorgssvikt mot barn. Støtten gis ved å tilslutte seg nettverket på reddesmå.no, og ved å bruke sin stemme, sine ressurser og sin innflytelse til innsats for de redde barna.

reddesmå.no

Bakgrunn:

Tusenvis av barn bruker kreftene sine på å beskytte seg mot vold, overgrep og omsorgssvikt i egne hjem. De lever bemerkelsesverdig tause med sine katastrofehemmeligheter, men er ofte fryktelig redde. Verken privatpersoner, det offentlige hjelpe- og rettsapparat eller de statlige myndigheter har skaffet tilstrekkelig hjelp til de små, redde barna. De fleste får ikke nødvendig beskyttelse før de er påført betydelig skade, skader som ofte varer hele livet.

Hovedfokuset vårt er på de minste barna, fordi tidlig intervenering er viktig, og fordi disse barna på alle måter og i alle sammenhenger er de mest sårbare.

Utstillingene

Støtt vårt arbeid

Signér oppropet

“Jeg lengter tilbake til den tida da jeg var liten og mamma var blid.” Maung, 6 år

Tommy Hilfiger AIDEN Topper langermet blue

Tusenvis av barn opplever at hjemmet ikke er et trygt sted å være, og mange tør ikke si det til noen. - I hver barnehage, på hver skole i hver klasse er det noen barn som opplever ting som er vondt og som det er vanskelig å snakke om, det forteller Øyvind Aschjem til NRK Supernytt.

DKNY FUNNL NECK Dunjakke white

P R E M I E R E! TIRSDAG 12. JUNI Egal Teater og reddesmå.no inviterer til premiere på teaterforestillingen "Hvis klær kunne fortelle". Klær og gjenstander forteller om erfaringer barn må beskyttes imot. Tausheten om vold og overgrep mot barn brytes!

P R E M I E R E! TIRSDAG 12. JUNI Egal Teater og reddesmå.no inviterer til premiere på teaterforestillingen "Hvis klær kunne fortelle". Klær og gjenstander forteller om erfaringer barn må beskyttes imot. Tausheten om vold og overgrep mot barn brytes!

Når du selv patenterer oppfinnelser innenfor et teknologiområde, har du mulighet til å lisensiere ut egen teknologi til andre, eller dele rettigheter. Hva som er den beste IPR-strategien, avhenger av marked og teknologiområde.

Vi godkjenner patenter etter en grundig vurdering av søknaden. Etter 18 måneder publiserer vi søknaden og gjør den tilgjengelig for alle gjennom nettsidene til nasjonale og internasjonale patentorganisasjoner. Dette er kilder for å finne ut hva som eksisterer av teknologi og hvem som eier rettighetene til disse. Patentinformasjon kan brukes til å få inspirasjon til å videreutvikle egen teknologi eller til å finne potensielle samarbeidspartnere med spesifikk kompetanse og erfaring.

Det er mange patenter på IKT-området, derfor kan det være vanskelig å avgrense et søk for å finne relevant teknologi. Patentstyret kan hjelpe deg med veiledning og søketjenester for å finne relevant informasjon.

Får å få meddelt et patent må oppfinnelsen løse et teknisk problem på en ny og oppfinnsom måte. Her gjelder samme krav for datamaskin-implementerte oppfinnelser som for andre oppfinnelser.

For hver enkelt oppfinnelse må du utforme en patentsøknad som består av en teknisk beskrivelse, krav og eventuelt tegninger. Den tekniske beskrivelsen og tegningene tar utgangspunkt i design- og implementeringsbeskrivelsen av produktet, kravene definerer oppfinnelsen du søker patent for.

Patentkravene blir vurdert av saksbehandlere på Patentstyret med lang erfaring i å undersøke nyhet, oppfinnelseshøyde og om en oppfinnelse er industriell utnyttbar.Les mer om krav til oppfinnelser på siden Hva kan du søkepatent på?

Vi anbefaler at du søker kyndig veiledning til utforming av patentsøknader, noe som erfaringsmessig øker sjansen for å få et meddelt patent.

Programvare og kildekode kan være beskyttet av « Mizuno IMPULSE PRINTED SHORT Sports shorts black
» (lenke til Lovdata) hvis det du har utviklet har såkalt verkshøyde. Bruk av kildekode krever en tillatelse fra den som har opphavsretten, og den kan for eksempel lisensieres ut til andre ved salg tilsvarende kjøp av programvare.

Åpen kildekode (lenke til Wikipedia) er et eksempel på opphavsrett hvor bruk av kildekode ikke koster noe, men er lisensiert gjennom ulike typer avtaler som regulerer opphavsretten til produktene hvor koden er brukt. Publisering av kildekode kan hindre andre i å patentere samme tekniske løsning, og salg av tjenester og produkter omkring åpen kode eller programvare gjør det mulig å tjene penger på dette.

Du har garantert sett den på interiørblogger, YouTube, og ikke minst – Pinterest.

Vi snakker selvfølgelig om den usynlige bokhyllen!

Måten den er laget på gjør at bøkene ser ut som om de holdes oppe av en usynlig bokhylle. Dette interiørtrikset er superpopulært og vil tilføre et lekent preg til enhver vegg – uansett stil.

Lek deg med farger, teksturer og størrelser. Jo flere farger i den nye og trendy bokhyllen din, jo mer kreativt og lekent vil det se ut. Mange har også mindre og mindre bøker jo lenger opp man kommer, men dette er selvfølgelig helt valgfritt.

Abonner på Rom123

I rom123 finner du siste nytt om trendene akkurat nå, tips til fornyelse og enkelt gjør- det- selv stoff. Dette er interiørbladet som gir deg de beste ideene og de smarteste tipsene til hjemmet ditt!

rom123 på TV, episode 14 - Eli og Ole

Her kan du se forhandlerlisten fra episode 14 i rom123 TV, hjemme hos Eli og Ole.

rom123 på TV, episode 13 - Jan Kristian og Benedicte

Her kan du se forhandlerlisten fra episode 13 i rom123 TV, hjemme hos Jan Kristian og Benedicte.

rom123 på TV, episode 8 - Marit og Said

Her kan du se forhandlerlisten fra episode 8 i rom123 TV, hjemme hos Marit og Said.

Hjemme hos

Kings Will Dream ROXBERRY Treningsjakke forest green

Leiligheten på 38 kvadratmeter er like fargerik som hun som bor der. Bli med inn i Kirstis fargerike verden.

WAL G FRONT SLIT Fotsid kjole summer blue

Hjemmet til Elisabeth er fylt av farger, minner og personlighet. Brukt og nytt mikses til en veldig kul stil.

Slik skjuler du ledningene

- Integrér det i designet med enkle grep.

Video

Miss Selfridge V FRONT AND BACK Jumper ochre

Her får du Martha Stewarts beste dekorasjonstips.

Esprit Jumper light grey

Hjemme hos Monica er absolutt alt overlatt til fantasien. Ingenting matcher, og resultatet kunne ikke blitt mer vellykket. Bare se selv.

Funksjonelt og fargerikt i fem etasjer

Huset er bare tre meter bredt, men proppfullt av lure løsninger og glade farger.

Fem fine hjemmelagde lykter

Skap en lun og koselig stemning av gamle syltetøyglass!

Kontakt og lenker

Priser

Du kan sammenlikne våre priser med priser fra andre selskaper på Crocs ISABELLA CUT STRAPPY Badesandaler paradise pink/rose dust
.

Brave Soul BIKER Jeans Skinny Fit charcoal grey

Telefonnummer: 62 94 91 00, E-post: [email protected]

Om oss

Org.nr: NO 937 886 705, SWIFT: GRUENO21XXX

Vi er tilknyttet agent av Eika Kapitalforvaltning, Forsikringsagent for Eika Forsikring, distributør av Eika Kredittbank

Til toppen
2018 © Grue Sparebank En alliansebank i Eika